Beeldmerk

Bronnen

Colofon

Uitgave: KorterMaarKrachtig © 2023-2024
Tekst: Rosanne Faber, Roostekst.nl 
Redactie en website: Harry Dietz
Vormgeving logo: John de Vries, Vriedesign
Foto's: Wilco van Dijen Fotografie 

Disclaimer

KorterMaarKrachtig heeft deze brochure met veel zorg en aandacht samengesteld. Toch kan het zijn dat informatie onjuist, onvolledig of achterhaald is. Fouten kunnen helaas niet altijd voorkomen worden. KorterMaarKrachtig kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten of andere consequenties die voortkomen uit het gebruik van de informatie en tips in deze brochure. KorterMaarKrachtig ziet dan ook af van welke aansprakelijkheid dan ook, binnen de grenzen van de Nederlandse wet.

Bezoekers van de website www.nadeamputatie.nl mogen geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie verveelvoudigen zonder toestemming van KorterMaarKrachtig (ook niet via een eigen netwerk), maar we delen onze kennis en ervaring graag na overleg vooraf via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tot slot willen wij u erop wijzen dat de informatie op deze website in geen enkel geval de informatie kan vervangen die door een arts is verstrekt.